ZPM HOCHEL sp. z o.o.

ul. Częstochowska 6, Micigózd
26-065 Piekoszów
tel: +48 (041) 306 10 76
e-mail: zpmhochel@zpmhochel.pl

DZIAŁ SKUPU I UBOJU

e-mail: skup@zpmhochel.pl
tel: +48 607 896 289

DZIAŁ HANDLU I MARKETINGU

e-mail: handel@zpmhochel.pl
Tel.+48(41)306 1076 wew.64

DZIAŁ TRANSPORTU

e-mail: justyna@zpmhochel.pl
tel: +48 661 336 005

DZIAŁ KONTROLI-SKLEPY

e-mail: k.wojcik@zpmhochel.pl
tel: +48 782 702 599

- Kiełbasa wiejska pieczona
- Kiełbasa biała surowa
- Kiełbasa krakowska
- Kiełbasa targowa
- Tuszonka wiejska
- Parówki wieprzowe
- Serdelki
- Mortadela wieprzowa
- Kiełbasa Krucha Extra
- Parówki z serem
- Kiełbasa szynkowa polska
- Kiełbasa GRILOWA
- Salami
- Kiełbasa Złotopołska
- Kiełbasa wiejska
- Kiełbasa griłowa extra
- Kiełbasa biała parzona
- Kiełbasa boczkowa
- Kiełbaski bekonowe
- Kiełbasa podwawelska
- Kiełbasa Rożnowa
- Parówkia dziecięca
- Parówka śniadaniowa
- Parówka wiedeńska
- Kiełbasa czosnkowa
- Kiełbasa wiejska z wołowina
- Kiełbasa starowiejska
- Kiełbasa toruńska
- Kiełbasa myśliwska
- Kiełbasa krakowska sucha
- Kabanosy wieprzowe
- Kabanosy końsko-wieprz
- Boczek pieczony po cygańsku
- Żeberka wędzone paski
- Żeberka wędzone trójkąty
- Kości wędzone
- Ogonówka pieczona
- Szynka wp gotowana
- Szynka wiejska
- Szynka wołowa (ligawa)
- Baleron wieprzowy
- Biodrowka wędzona
- Polędwica sopocka
- Baleron świętokrzyski
- Boczek wędzony parzony paski
- Boczek wędź. Łuskany
- Podgardle wędzone
- Polędwica krotoszyńska
- Boczek chłopski
- Szynka chłopska
- Kęski drobiowe wędzone
- Szynka biała polarna
- Łopatka z beczki
- Boczek surowy wędzony
- Boczek z komina
- Boczek rolowany

- Baton z indyka
- Polędwica drobiowa
- Golonka gotowana
- Blok mięsny
- Przysmak turystyczny
- Golonka pyszna
- Mielonka wp
- Golonka dębicka
- Szynka konserwowa biała
- Szynka złota
- Smaczek konserwowy
- Salceson czarny
- Kiszka jęczmienna
- Kiszka pasztetowa nat.
- Pasztet pieczony
- Salceson ozork. krwisty
- Salceson wątr. nat
- Salceson mozaikowy
- Salceson wiejski
- Salceson włoski
- Salceson brunszwicki
- Pasztetowa popularna
- Kaszanka grilowa
- Pasztet delikatesowy
- Salceson golonkowy
- Pieczeń Tyrolska

- Szynka staropolska
- Polędwica staropolska
- Rolada wieprzowa
- Przysmak szefa
- Polędwica sopocka BAX
- Schab domowy
- Karczek domowy
- Schab z beczki
- Golonka indycza
- Pasztetowa delikatesowa
- Szynka bez kości w skórze
- Golonka wp przednia
- Golonka wp tylnia
- Kiełbsa jałowcowa
- Kiełbasa bigosowa
- Szynka z indyka
- Pieczeń z indvka
- Golonka z indyka
- Kaszanka gryczana
- Boczek surowy łuskany
- Karczek z/k
- Karczek b/k
- Schab z/k
- Schab b/k
- Łopatka wieprzowa z/k
- Łopatka wieprzowa b/k
GOLONKA WP B/KOŚCI
- Mięso drobne luzem
- Mięso od szynki
- Żeberka paski
- Żeberka paski kl II
- Żeberka mostki
- Nerki wieprzowe
- Nogi wieprzowe
- Płuca wieprzowe
- Ozory wieprzowe
- Serca wieprzowe
- Wątroba wieprzowa
- Mózg wieprzowy
- Ogony wieprzowe
- Uszy wieprzowe
- Podgardle surowe
- Kości wieprzowe
- Kości wp krawaty
- Łopatka wp z/k z/s b/Golon
- Kości od żeberek
- Kości rurkowe
- Kości mieszane
- Golonka surowa
- Głowizna wieprzowa
- Biodrówka surowa
- Polędwiczki wp surowe
- Ćwierci wp tylne
- Ćwierci wp przednie
- Mostki od boczku
- Mięso wp gulaszowe/ IIB
- Półtusza wp ki E z/g z/n
- Flaki wp Got.mrożone
- Szynka zk zs b/golonki
- Boczek z/skórą

- Ogony wołowe
- Antrykot z/k
- Mostek
- Szponder
- Pieczeń extra
- Goleń wołowa z/k
- Pręga wołowa b/k
- Flaki wołowe
- Flaki krojone mrożone
- Karczek wołowy b/k
- Łata wołowa
- Ozory wołowe
- Mięso wołowe ki. II
- Polędwica wołowa
- Łopatka wołowa b/k
- Wątroba wolowa
- Serca wołowe
- Nerki wołowe
- Rostbef
- Płuca wołowe
- Rozbratel woł z/k
- Ligawa wołowa
- Górka cielęca
- Udziec cielęcy z/k
- Mostek cielęcy
- Udziec cielęcy b/k
- Goleń cielęca z/k
- Rostbef/nerkówka
- Łopatka cielęca
- Kark cielęcy
- Słonina
- Smalec
- Tłuszcz drobny
- Karma dla psów
- Słonina wędzona
- Błona