ZPM HOCHEL sp. z o.o.
ul. Częstochowska 6, Micigózd
26-065 Piekoszów
tel: +48 (041) 306 10 76
e-mail: zpmhochel@zpmhochel.pl
DZIAŁ SKUPU I UBOJU
e-mail: skup@zpmhochel.pl
tel: +48 607 896 289
DZIAŁ HANDLU I MARKETINGU
e-mail: handel@zpmhochel.pl
Tel.+48(41)306 1076 wew.64
DZIAŁ TRANSPORTU
e-mail: justyna@zpmhochel.pl
tel: +48 661 336 005
DZIAŁ KONTROLI-SKLEPY
e-mail: k.wojcik@zpmhochel.pl
tel: +48 782 702 599
- Kiełbasa wiejska pieczona - Kiełbasa biała surowa - Kiełbasa krakowska - Kiełbasa targowa - Tuszonka wiejska - Parówki wieprzowe - Serdelki - Mortadela wieprzowa - Kiełbasa Krucha Extra - Parówki z serem - Kiełbasa szynkowa polska - Kiełbasa GRILOWA - Salami - Kiełbasa Złotopołska - Kiełbasa wiejska - Kiełbasa griłowa extra - Kiełbasa biała parzona - Kiełbasa boczkowa - Kiełbaski bekonowe - Kiełbasa podwawelska - Kiełbasa Rożnowa - Parówkia dziecięca - Parówka śniadaniowa - Parówka wiedeńska - Kiełbasa czosnkowa - Kiełbasa wiejska z wołowina - Kiełbasa starowiejska - Kiełbasa toruńska | - Kiełbasa myśliwska - Kiełbasa krakowska sucha - Kabanosy wieprzowe - Kabanosy końsko-wieprz | - Boczek pieczony po cygańsku - Żeberka wędzone paski - Żeberka wędzone trójkąty - Kości wędzone - Ogonówka pieczona - Szynka wp gotowana - Szynka wiejska - Szynka wołowa (ligawa) - Baleron wieprzowy - Biodrowka wędzona - Polędwica sopocka - Baleron świętokrzyski - Boczek wędzony parzony paski - Boczek wędź. Łuskany - Podgardle wędzone - Polędwica krotoszyńska - Boczek chłopski - Szynka chłopska - Kęski drobiowe wędzone - Szynka biała polarna - Łopatka z beczki - Boczek surowy wędzony - Boczek z komina - Boczek rolowany |
- Baton z indyka - Polędwica drobiowa - Golonka gotowana - Blok mięsny - Przysmak turystyczny - Golonka pyszna - Mielonka wp - Golonka dębicka - Szynka konserwowa biała - Szynka złota - Smaczek konserwowy | - Salceson czarny - Kiszka jęczmienna - Kiszka pasztetowa nat. - Pasztet pieczony - Salceson ozork. krwisty - Salceson wątr. nat - Salceson mozaikowy - Salceson wiejski - Salceson włoski - Salceson brunszwicki - Pasztetowa popularna - Kaszanka grilowa - Pasztet delikatesowy - Salceson golonkowy | - Pieczeń Tyrolska |
- Szynka staropolska - Polędwica staropolska | - Rolada wieprzowa - Przysmak szefa - Polędwica sopocka BAX - Schab domowy - Karczek domowy - Schab z beczki - Golonka indycza - Pasztetowa delikatesowa - Szynka bez kości w skórze - Golonka wp przednia - Golonka wp tylnia - Kiełbsa jałowcowa - Kiełbasa bigosowa - Szynka z indyka - Pieczeń z indvka - Golonka z indyka - Kaszanka gryczana | - Boczek surowy łuskany - Karczek z/k - Karczek b/k - Schab z/k - Schab b/k - Łopatka wieprzowa z/k - Łopatka wieprzowa b/k GOLONKA WP B/KOŚCI - Mięso drobne luzem - Mięso od szynki - Żeberka paski - Żeberka paski kl II - Żeberka mostki - Nerki wieprzowe - Nogi wieprzowe - Płuca wieprzowe - Ozory wieprzowe - Serca wieprzowe - Wątroba wieprzowa - Mózg wieprzowy - Ogony wieprzowe - Uszy wieprzowe - Podgardle surowe - Kości wieprzowe - Kości wp krawaty - Łopatka wp z/k z/s b/Golon - Kości od żeberek - Kości rurkowe - Kości mieszane - Golonka surowa - Głowizna wieprzowa - Biodrówka surowa - Polędwiczki wp surowe - Ćwierci wp tylne - Ćwierci wp przednie - Mostki od boczku - Mięso wp gulaszowe/ IIB - Półtusza wp ki E z/g z/n - Flaki wp Got.mrożone - Szynka zk zs b/golonki - Boczek z/skórą |
- Ogony wołowe - Antrykot z/k - Mostek - Szponder - Pieczeń extra - Goleń wołowa z/k - Pręga wołowa b/k - Flaki wołowe - Flaki krojone mrożone - Karczek wołowy b/k - Łata wołowa - Ozory wołowe - Mięso wołowe ki. II - Polędwica wołowa - Łopatka wołowa b/k - Wątroba wolowa - Serca wołowe - Nerki wołowe - Rostbef - Płuca wołowe - Rozbratel woł z/k - Ligawa wołowa | - Górka cielęca - Udziec cielęcy z/k - Mostek cielęcy - Udziec cielęcy b/k - Goleń cielęca z/k - Rostbef/nerkówka - Łopatka cielęca - Kark cielęcy | - Słonina - Smalec - Tłuszcz drobny - Karma dla psów - Słonina wędzona - Błona |